A mai napod egy igen energikus optimista nap lehet, nagy teherbírással. Így mára tervezz be minden olyan teendőt, amihez ezek fontos szempontok lehetnek! Egyensúlyban vannak az energiák, így a ma indult dolgok is egyensúlyban lehetnek.

Segít előhozni a kitartó és alapos énedet.

Ma a biztonságérzetet kell megtámogatni magadban. Ezt segíti, ha időt adsz magadnak mindenre és tartod magad egy előre megtervezett menetrendhez.

Hajlamos lehetsz túlreagálni a dolgokat. Indulatból ne hozz döntést, inkább lépj hátra és tudatosítsd magadban, hogy csak az adott pillanatban érzed ekkorának a problémát.

Elmélyültebben tudsz alkotni. Olyan teendőket időzíts, amelyekhez szükséged van egy kis elvonulásra, mély ráhangolódásra. Az ezeket segítő földi energiák segítenek a lényegre fókuszálni, így a születő dolgok is nagyobb lelki tartalommal töltődnek fel, igazabbak és hitelesebbek lesznek.

A munkád vagy az otthonod területén, ha nyomást tapasztalsz: Állj ki magadért, és ne sodródj tovább!

Ha a végetéréssel, elmúlással kapcsolatos félelmeid ma felerősödnek, olvass valami spirituális tanítást, vagy jógázz egyet, ezzel sikerülhet ellensúlyozni. Legyél őszinte a körülötted lévőkkel.

Amennyiben bármilyen kritika ér gondolkozz el rajta, vállald a hibáidat így elkerülheted hogy a körülmények áldozatának érezd magad.

Legyen gyönyörű, tudatos Napod! 😊🙏