Árak

Szolgáltatások

Miben segíthet Neked az

Általános elemzés

Mindenkinek ajánlom, akiben bármilyen kérdés, probléma felmerül önmagával vagy a környezetében élő emberekkel kapcsolatban. Legyen az önismeret, párkapcsolati nézeteltérés, szüleivel kapcsolatos tanácstalanság, munka, hivatás, gyerekek területén észlelt bizonytalanság stb. A díszlet határtalan.

Az elemzés két részből áll:

 • Amennyiben még nem vettél rész elemzésen, az első alkalommal beszélgetünk Rólad. Felkészülsz az életeseményeidből, felteszed a kérdéseid és átbeszéljük azok körülményeit, lehetőségeit. Ha visszatérő vendég vagy akkor rögtön rátérhetünk a kérdéseidre.
 • A második alkalomra a képleted és az elmesélt információk alapján összeállítok Neked egy olyan kis “csomagot” amit, ha beillesztesz az életedbe, megkönnyítheti az adott helyzeted vagy akár a mindennapjaidat.

Tennivaló az elemzés igénybevételéhez:

Amennyiben első alkalommal szeretnél elemzést készíttetni, kérlek, küld el az info@mayeralexandra.hu e-mail címre a születési helyed és időd (év, hónap, nap, óra). (Az óra ismerete nélkül is lehetséges, de figyelembe kell venned, hogy a személyiséged egy része akkor titok marad.)

Írd meg nekem pár sorban:

 • Miért kerestél fel,
 • Mik a kérdéseid (maximum 2 fér bele egy elemzésbe),
 • Milyen formában szeretnél egyeztetni a továbbiakban (telefon, e-mail, messenger, viber, skype),
 • Oszd meg velem az elérhetőséged.

Ezután felkereslek és egyeztetünk időpontot a két konzultációra.

Az egyeztetés után kérlek, készülj egy kicsit magadból az első alkalomra. Gondold végig az életeseményeid, a fontos pillanatokat az életedben.

Amennyiben már visszatérő vendég vagy nálam, kérlek, írd meg nekem azt a két kérdést, amivel szeretnéd, hogy foglalkozzunk a következő konzultációid alkalmával, és azt is tudasd velem hol és mikor alkalmas neked az időpont egyeztetés.

Mindkét alkalom külön-külön 1-1,5 órát vesz igénybe.

Miben segíthet Neked a

Rövid elemzés

Visszatérő vendégek lehetősége. Abban az esetben, ha csak egy gyors kérdést szeretnél megbeszélni 2x fél órában rendelkezésedre állok.

Tennivaló az elemzés igénybevételéhez:

Írd meg nekem az info@mayeralexandra.hu email címre az egy darab kérdésed, majd egyeztessünk 2x fél órás időpontot.

Miben segíthet Neked a

Munkáltatói elemzés

Ezt az elemzést azoknak a munkáltatóknak/főnököknek, ajánlom, akiknek fontos, hogy a dolgozó jól érezze magát az adott munkakörben hosszútávon is. Mivel nem mindenkinek való egy irodai, vagy egy egész nap rohangálós munka. Természetesen számos munkakör van én csak kiragadtam két teljesen ellentétes beosztást. A jelentkezők képletéből meg tudom mondani ki milyen erősségekkel bír ezáltal megkönnyíthetem a döntést.

Az elemzés két részből áll:

 • Az első alkalommal elmondod milyen állásra keresel munkaerőt, és elmeséled hogyan is kell elképzelnem az általad képviselt lehetőséget. Ez körülbelül fél órát vesz igénybe.
 • A második alkalomra elkészítem a jelöltek jellemzését, ami alapján el tudod dönteni, hogy ki a legalkalmasabb ember a számodra.

Fontos tudnod én nem döntök! Nem fogom azt mondani, hogy ő a legalkalmasabb, csak elmondom ki milyen karakter, kinek mi az a terület, ahol a leginkább ki tudja hozni magából a maximumot hosszútávon is.

Tennivaló az elemzés igénybevételéhez:

Az elemzés elkészítéséhez kérlek, küld el nekem az info@mayeralexandra.hu e-mail címre azon személyek születési helyét és időpontját (év, hónap, nap, óra) (Az óra ismerete nélkül is lehetséges, de figyelembe kell venned, hogy a személyiség egy része titok marad) akik számodra potenciális jelöltek lehetnek az adott állásra.

Írd meg nekem pár sorban:

 • Milyen formában szeretnél egyeztetni a továbbiakban (telefon, e-mail, messenger, viber, skype),
 • Oszd meg velem az elérhetőséged.

Ezután felkereslek és egyeztetünk időpontot a két konzultációra.

Ez a konzultáció 1-1,5 órát vesz igénybe.

Miben segíthet Neked a

Gyermek képlet elemzés

Ezt az opciót ajánlom, ha 14 évnél fiatalabb gyermek/gyermekek szülője vagy és szeretnéd tudni, miben támogathatod őt/őket ahhoz, hogy sikeresebb, kiegyensúlyozottabb életet élhessen.

Az elemzés két részből áll:

Az első alkalommal meg szeretném ismerni egy kicsit a gyermekeid a Te szemszögedből.

A második alkalomra a képlete/képletük és az elmesélt információk alapján összeállítok Neked egy olyan kis “csomagot” amit, ha beillesztesz az életébe/életükbe, nagyban hozzájárulsz, hogy sikeresebb felnőtt lehessen.

Tennivaló az elemzés igénybevételéhez:

Az elemzés elkészítéséhez kérlek, küld meg az info@mayeralexandra.hu e-mail címre gyermeked/gyermekeid születési helyét és idejét (év, hónap, nap, óra). (Az óra ismerete nélkül is lehetséges, de figyelembe kell venned, hogy a személyiség egy része titok marad.)

Írd meg nekem pár sorban:

Milyen formában szeretnél egyeztetni a továbbiakban (telefon, e-mail, messenger, viber, skype),

Oszd meg velem az elérhetőséged.

Ezután felkereslek és egyeztetünk időpontot a két konzultációra.

A konzultáció időtartama fél és egy óra között várható.

Miben segíthet Neked az

Előrejelzés

Neked ajánlom, ha tudatosan szeretnéd élni a mindennapjaidat és ki szeretnéd használni azt a kis hajtóerőt, ami a mindennapokban, rejlik. Azért fontos az előrejelzés, mert így tisztában leszel az adott nap erősségeivel, ezáltal nem fogod többé olyan dolgokra pazarolni az energiádat, ami nem támogatott az adott évben, hónapban vagy napban. Olyan mintha az univerzum egy kis hátszelet biztosítana neked, ha jó biciklire szállsz fel. Hogy mire is tudod használni? Gyakorlatilag mindenre! Megtudhatod melyek azok a napok, amikor könnyebben ülsz le tanulni, dolgozni, meditálni stb., vagy mikor tudod a kommunikációs képességedet.

Tennivaló az elemzés igénybevételéhez:

Az elemzés(ek) elkészítéséhez, kérlek, küld el az info@mayeralexandra.hu e-mail címre a születési helyed és időd (év, hónap, nap, óra). (Az óra ismerete nélkül is lehetséges, de figyelembe kell venned, hogy a személyiséged egy része akkor titok marad.)

Írd meg nekem pár sorban:

 • Melyik opciót szeretnéd választani,
 • Hogyan szeretnéd, ha küldeném neked az előrejelzéseket (előző nap este, aznap reggel),
 • Hova küldhetem.

Miben segíthet Neked a

Időzítés konzultáció

Egy úgynevezett “12 day officer” módszerrel dolgozom, ami 12 napos periódusokra osztja az év minden napját.

Ennek a segítségével tehát a kínai asztrologia képletet egészíthetjük ki plusz információval és célirányosabban tudok segíteni Nektek is az általatok fontosnak vélt dolog elindításába. Hiszen az adott nap energiája végig hatással lesz azokra a dolgokra amilyen napon indultak.

Ez az időzítő módszer akkor tud a Segítségedre lenni ha a közeljövőben (pár hónap múlva – évek múlva) tervezel valami számodra meghatározó eseményt.

Nézzünk példákat:

Esküvő, házasság kötés

Babatervezes

Cég alapítás, Vállalkozás indítás

Új munkahely kezdés

Hosszabb tanfolyam elkezdése

Házi kedvencek befogadása

Fogyókúra kezdés

Építkezés, lakás felújítás kezdés

Utazás,Költözés

Hivatali ügyintézés

Banki kölcsön igénylés

Pályázat beadás

Szakítás, válás

Felmondás, valaminek a befejezése

Nyugdíjba vonulás

Orvosi beavatkozás (Ha NEM életmentő vagy sürgős!) stb.

Ha úgy érzed Te bele teszel apait anyait, de ezen felül szeretnéd biztonságba tudni az induló dolgaidat keress bizalommal!

E-mail cím

info@mayeralexandra.hu

Instagram