A mai nap arra alkalmas, hogy utat mutass másoknak, segítsd azokat, akik kérik. Legyen ez a munkád, vagy egy szép gondolat, amit megosztasz a számodra fontos emberrel\emberekkel.
De ne feledkezz meg magadról sem, hogy kiegyensúlyozott legyen a napod!

Egy igen energikus optimista nap lehet, nagy teherbírással. Így mára tervezz be minden olyan teendőt, amihez ezek fontos szempontok lehetnek!

Igazi társasági nap. Szervezz programokat! Érezd jól magad!

Valamilyen új dolog érkezhet az életedbe, mely olyan helyzetet teremt, amiben felismered, hogy az életed egy másik területén régóta nem abba az irányba mennek a dolgok, ahogyan te szeretnéd. A felismerést a változás / változtatás igényének felszínre bukkanása követi, mely szép lassan teret enged egy új és sokkal magabiztosabb személyiség megszületésének. Hangsúlyosan hozhat olyan pozitív kimenetelű üzleti lehetőségeket, melyek utazások alkalmával jöhet létre.

Elkezdheted bevonzani a befektetett energiád gyümölcsét, amelyek mögött igazán van mondanivaló, mélység, amiben a szíved lelked bele szeretnéd tenni.

Bátran segítsd az embereket és Te is kérj segítséget, ha szükséged van rá és ott lesz!

Arra érdemes figyelned, hogy az átlagosnál jóval érzékenyebben reagálhatsz a Téged ért hatásokra. Hajlamos lehetsz az önsajnálatra, de az aktuális hangulatingadozásodat nem kell túl komolyan vedd. Ne vonj le ezekből az érzésekből hosszú távú következtetéseket! Ha azonban önzetlenül és viszonzás vágya nélkül segítesz a „rászorulókon” akkor felébreszti benned az empátiát és az esetleges borús gondolataid enyhülését hozhatja.

A Ki mit vet úgy arat elvet ma vedd figyelembe és cselekedj pozitívan, így ez érkezik majd vissza is.

Legyen gyönyörű, tudatos Napod! 😊🙏