A mai nap lehetőséget ad arra, hogy előhozd magadból a diplomatikus énedet és úgy érd el célodat, hogy nem ütközöl ellenállásba. Könnyebb a kompromisszum kötés is.

Magabiztosabbá tehet, tehát ha úgy érzed van olyan méltatlan helyzet, amiben benne ragadtál könnyebb lesz kilépni belőle.

Felmerülhet az igény, hogy megmutasd a nagyvilágnak, amit tudsz, így alkalmas nap lehet, hogy adj “magadból” valamit, ami a mások hasznára válik.

Nehezebben állsz neki a dolgoknak, pedig érdemes tudatosan erőt venni magadon mert még Te is meg fogsz lepődni mi minden rejlett ma benned. Ennek tekintetében kiváló nap a tevékenységek alapozására. Tervezz, gyűjts információt, kutass, egyeztess, készítsd elő a dolgokat bátran!

Felerősödhet az öntudatod és önmagad megmutatásának képessége. Irányítóbbá, erősebbé és magabiztosabbá válhatsz. Kitűnő idő a tanulásra, továbbképzések elvégzésére, ill. új kapcsolatok kialakítására is. Ahhoz, hogy mindebből pozitív dolog szülessen, elengedhetetlenül fontos az alázat gyakorlása, – leginkább azok felé, akiket magadnál kevesebbre tartasz – ellenkező esetben kellemetlen nyilvános megszégyenülésekkel találkozhatsz.

Legyen gyönyörű, tudatos Napod! 😊🙏