A mai napod egy igen energikus optimista nap lehet, nagy teherbírással. Így mára tervezz be minden olyan teendőt, amihez ezek fontos szempontok lehetnek!

Igazi társasági nap. Szervezz programokat! Érezd jól magad!

Segít előhozni a kitartó és alapos énedet.

Ma a biztonságérzetet kell megtámogatni magadban. Ezt segíti, ha időt adsz magadnak mindenre és tartod magad egy előre megtervezett menetrendhez.

Lehet, hogy nem szívesen mozdulsz ki és társalogsz emberekkel, így ne szervezd tele magad találkozókkal!

Ha valamit le szeretnél zárni, ott szeretnél hagyni, meg szeretnél szabadulni valamitől, azt bátran tedd meg ma hiszen az energiák segítenek mindezt feledhetővé tenni. Kiváló alkalom a nagytakarításra, fogyókúra, diéta kezdetére, az érzelmi tisztulásra is.

Elmélyültebben tudsz alkotni. Olyan teendőket időzíts, amelyekhez szükséged van egy kis elvonulásra, mély ráhangolódásra. Az ezeket segítő földi energiák segítenek a lényegre fókuszálni, így a születő dolgok is nagyobb lelki tartalommal töltődnek fel, igazabbak és hitelesebbek lesznek.

Amire figyelned érdemes, hogy hajlamos lehetsz túlreagálni a dolgokat. Indulatból ne hozz döntést, inkább lépj hátra és tudatosítsd magadban, hogy csak az adott pillanatban érzed ekkorának a problémát.

A Ki mit vet úgy arat elvet ma vedd figyelembe és cselekedj pozitívan, így ez érkezik majd vissza is.

Legyen gyönyörű, tudatos Napod! 😊🙏