A mai nap alkalmas a tanulásra.

A kreatív oldalad is előtérbe jöhet, de az ötletek megvalósításához jó, hogyha vannak melletted, akik támogatnak és segítenek.

Fogalmazz meg mára egy célt, így nem visznek el az ötletek és elszántabban ébredsz!

Segít kiállni a számodra fontos dolgok mellett! Bátrabb önfeláldozóbb lehetsz.

Fontos lehet, hogy a dolgokat etikusan, becsületesen és korrekten old meg! Fokozottan figyelj a törvények betartására!

Segíti a dolgok befejezését, lezárását is, hiszen az élet energia áramlása ma lelassul és lefelé áramlik. A dolgok egyszerűen elveszítik a lendületüket, így ne tervezz be túl sok energiát, motivációt és lelkesedést igénylő tevékenységet!

Tudatosítsd magadban, hogy ma olyan erőkkel és energiákkal rendelkezel, amivel bármit valóra tudsz váltani. Emberfeletti dolgokat is véghez vihetsz, de mindennek manifesztációjához, időre és türelemre van szükség! Nagyon figyelj, hogy ne vigyenek el az érzelmek, mert ma nagyon tudsz akarni és ha nem sikerül mindjárt akár dührohamok formájában is megjelenhet a zaklatottságod.

Amire figyelned érdemes, hogy az átlagosnál jóval érzékenyebben reagálhatsz a Téged ért hatásokra. Hajlamos lehetsz az önsajnálatra, de az aktuális hangulatingadozásodat nem kell túl komolyan vedd. Ne vonj le ezekből az érzésekből hosszú távú következtetéseket! Ha azonban önzetlenül és viszonzás vágya nélkül segítesz a „rászorulókon” akkor felébreszti benned az empátiát és az esetleges borús gondolataid enyhülését hozhatja.

Legyen gyönyörű, tudatos Napod! 😊🙏