A 2022-es Jang Víz Tigris évben jöhetsz-mehetsz fáradhatatlanul, fizikai és szellemi értelemben egyaránt. Erős, magabiztos lehetsz, és érezhetsz magadban egy szívedből szóló indíttatást, hogy megóvd, védelmezd a körülötted lévőket és mentesítsd őket a terheiktől.

Akkor érezheted magad jól, ha hasonló gondolkodású emberekkel veszed körbe magad. Így lehetsz a legerősebb. Egyfajta belső fejlődési igényt ébreszthet benned az év energiája életed bármely területén, így alkalmas idő a tanulásra, növekedésre, új ismeretek megszerzésére.


Sok-sok választási lehetőséggel találhatod magad szembe, ezért tűzz ki egy célt, amiért érdemes kitartanod, így nem kapsz egyik ötletből a másikba. Mivel nagyon jól rá tudsz látni felülről a dolgokra, látod a teljes utat, hogy hogyan jutottál el a ide ahol most vagy és láthatod a döntéseid hatását a jövőre nézve is, így ki tudod választani azt a célt, ami ténylegesen Téged fog szolgálni a jövőben. Könnyebben el tudod választani az ész érveket az érzelmektől, tehát ez a józan ítélőképesség is a segítségedre lesz a döntéseid meghozatalában, vagy éppen a Célod kiválasztásában. Bármilyen tevékenység támogatott, ahol hasznát veszed az éles látásnak, a gyorsabb gondolkodásnak vagy, hogy hamar összerakd fejben a részleteket. Érdemes vizsgákat, felvételi beszélgetéseket, üzleti tárgyalásokat is időzítened, mert élesebb lehet a figyelmed és könnyebben vonhatsz le helyes következtetéseket.

A célod elérése folyamatában biztosan lesznek akadályok amiket most kevésbé viselsz jól. Ilyenkor kiváló alkalmat kapsz a türelem és az önuralom gyakorlására, hiszen ha korlátok közé próbálnak szorítani, frusztrálttá válhatsz, és rögtön el szeretnéd mosni az akadályokat. Légy türelmes, hiszen ha nem megy így, majd menni fog egy másik úton, de akkor is képes vagy elérni a kitűzött célt, emiatt ne bánts meg másokat! Ha azt éreznéd, hogy eluralkodni készül rajtad ez a hatalmas erő, állj meg egy pillanatra vegyél pár mély levegőt és csak utána folytasd a mondandódat. 


Nehézséget okozhat az is, ha makacsul ragaszkodsz az elhatározásodhoz, még akkor is ha már Te magad is látod, hogy nem biztos, hogy az a jó út. Így ha ilyent tapasztalnál érdemes tudatosan elfogadnod mások véleményét is!

Összefoglalva tehát tanulj, vedd körül magad hasonló emberekkel, válassz ki egy célt amit el szeretnél érni és minden energiát megkapsz ahhoz, hogy megfelelő sebességgel tudj haladni az oda vezető úton. Merj nagyot álmodni, de légy tekintettel a körülötted lévőkre is!


Gyönyörű, tudatos és hatékony évet kívánok!