Szoktad azt érezni, hogy nem mennek könnyen a dolgaid?

El szoktál úszni a napi teendőkkel?

Szeretnéd tudni melyik nap mire alkalmas?

Nagyon jó hírem van! Ha a fenti kérdések közül csak egy igaz Rád már nagyon sokat segítenél magadon egy általános, vagy egy személyes Kínai Asztrológia napi tervezővel.

Természetesen felmerülhet benned a kérdés, hogy: Miért mondja Nekem ezt ez az asztrológus?

Elmagyarázom!

Ha általánosan ismered az adott napi energiákat, amik hatással vannak Rád és mindenkire a Földön, aznap Te is egy kicsit olyan tudsz lenni. Elő tudod magadból csalogatni az adott „képességeket” még akkor is, ha a saját személyes képletedben nincsenek is benne! Mondok egy példát: Ha Te nem szeretsz kommunikálni ismerkedni az emberekkel, de jön egy olyan energetikájú nap, amikor ehhez segítséget kapsz, akkor könnyebben folytatsz le egy megbeszélést, vagy ismersz meg új embereket.

A személyes éves, havi vagy akár napi üzenetek, pedig Csak Rólad szólnak! Arról, hogy Téged miben segít az adott nap energiája! Hogy jobban érthető legyek: Én egy Fa elemű napon születtem. Nekem a Víz elemű napok azok, amelyeken pihennem, elmélyülnöm érdemes mert ha megpróbálok egy sok teendőkkel teli napot beszervezni, borzasztóan ideges, frusztrált leszek. Aznap tudom, hogy időt kell adjak magamnak mindenre. Pedig a Víz elemre azt szoktam írni, az általános előrejelzésben, hogy egy ügyintézős, tervezős, csapongós nap mert az és ki is tudom hozni magamból a pörgést, de a lelkemnek nem biztos, hogy jól fog esni.

Az egyik Ismerősöm Föld elemű napon született. Ő alapjában véve kényelmes, szereti mindennek megadni a módját, szeret a saját tempójában haladni, azonban, a Víz elemű napokon, ha nem pörög, jön megy szervezkedik lehet, hogy frusztrálva érzi magát. Neki érdemes ezeken a napokon ilyen dolgokat csinálni, mert így érzi azt nap végén, hogy: Hű, de jó és hatékony napom volt!

Jól gondolom, hogy ez Neked is jól esne?  Olyan ennek a segítségnek a tudtában lenni, mintha felszállnál egy vitorlás hajóra és a szél belekap a vitorlába és csak haladsz-haladsz előre.

Ha nem vagy tisztában az adott nap, hónap, év, időszak segítségével lehetséges, hogy pont egy olyan területét erőlteted az életednek, amihez most nincs kellő támogatás. Olyan mintha szembeszél fújna. Természetesen eléred a célod, de 3x annyi energia befektetéssel.

Segíts magadon! Kérj meg, hogy készítsem el az adott napi, havi vagy éves üzeneteidet és próbáld ki milyen ennek tudatában létezni!

Az általános napi és havi üzenetek, egy tervező formájában havonta megvásárolhatóak Nálam .pdf illetve .png formátumban! Személyes előrejelzésért pedig keress az elérhetőségeim valamelyikén!