A mai napod egy igen energikus optimista nap lehet, nagy teherbírással. Így mára tervezz be minden olyan teendőt, amihez ezek fontos szempontok lehetnek! Mozgásban tart fizikailag és szellemileg is, így érdemes kihasználni ügyintézésre, terv véglegesítésre, stratégiák felállítására, építkezés, felújítás elkezdésére, költözésre stb.

Alkalmas a tanulásra is.

A kreatív oldalad is előtérbe jöhet, de az ötletek megvalósításához jó, hogyha vannak melletted, akik támogatnak és segítenek.

Fogalmazz meg mára egy célt, így nem visznek el az ötletek és elszántabban ébredsz!

Érdemes vizsgákat, felvételi beszélgetéseket, üzleti tárgyalásokat időzíteni, mert élesebb lehet a figyelmed és könnyebben vonat le helyes következtetéseket. De bármilyen tevékenység támogatott, ahol hasznát veszed az éles látásnak, a gyorsabb gondolkodásnak, vagy hogy hamar összerakd fejben a részleteket.

Az univerzum erőteljes segítő energiát biztosít mindenki számára. Minden ügy, helyzet pozitívabb végkimenetellel zárulhat. 

Amire figyelned érdemes, az az, hogy hajlamos lehetsz túlreagálni a dolgokat. Indulatból ne hozz döntést, inkább lépj hátra és tudatosítsd magadban, hogy csak az adott pillanatban érzed ekkorának a problémát.

Legyen gyönyörű, tudatos Napod! 😊🙏