A mai nap alkalmas a tanulásra. A kreatív oldalad is előtérbe jöhet, de az ötletek megvalósításához jó, hogyha vannak melletted, akik támogatnak és segítenek.

Ha valamit le szeretnél zárni, ott szeretnél hagyni, meg szeretnél szabadulni valamitől, azt bátran tedd meg ma hiszen az energiák segítenek mindezt feledhetővé tenni. Kiváló alkalom a nagytakarításra, fogyókúra, diéta kezdetére, az érzelmi tisztulásra is.

Segít kiállni a számodra fontos dolgok mellett! Bátrabb önfeláldozóbb lehetsz.

Fontos lehet, hogy a dolgokat etikusan, becsületesen és korrekten old meg! Fokozottan figyelj a törvények betartására!

Tudatosítsd magadban, hogy ma olyan erőkkel és energiákkal rendelkezel, amivel bármit valóra tudsz váltani. Emberfeletti dolgokat is véghez vihetsz, de mindennek manifesztációjához, időre és türelemre van szükség! Nagyon figyelj, hogy ne vigyenek el az érzelmek, mert ma nagyon tudsz akarni és ha nem sikerül mindjárt akár dührohamok formájában is megjelenhet a zaklatottságod.

Az átlagosnál jóval érzékenyebben reagálhatsz a Téged ért hatásokra. Hajlamos lehetsz az önsajnálatra, de az aktuális hangulatingadozásodat nem kell túl komolyan vedd. Ne vonj le ezekből az érzésekből hosszú távú következtetéseket! Ha azonban önzetlenül és viszonzás vágya nélkül segítesz a „rászorulókon” akkor felébreszti benned az empátiát és az esetleges borús gondolataid enyhülését hozhatja.

Legyen gyönyörű, tudatos Napod! 😊🙏