Ebben a hónapban kiegyensúlyozottabb, kitartóbb, alaposabb, titoktartóbb lehetsz, mint általában.

A hihetetlen teherbírásoddal bármit képes vagy elérni, de ehhez időre van szükséged. Nem érdemes sürgetni magad, mert frusztrálttá tehet. Ez alól csak az a kivétel, ha valami fellelkesít.

Jobban ragaszkodhatsz a megszokott dolgaidhoz, most inkább a jól bevált utat válaszd. Képes vagy a meglévő dolgaidból kihozni a maximumot, de az újításnak nem most van itt az ideje. 

Ha valamit a fejedbe veszel nehezebb lehet meggyőzni az ellenkezőjéről, ezért nagyon figyelj, hogy ne ragaszkodj tíz körömmel ahhoz is, ami már nem téged szolgál.

Tudatosítsd magadban, hogy ma olyan erőkkel és energiákkal rendelkezel, amivel bármit valóra tudsz váltani. Emberfeletti dolgokat is véghez vihetsz, de mindennek manifesztációjához, időre és türelemre van szükség! Nagyon figyelj, hogy ne vigyenek el az érzelmek, mert ma nagyon tudsz akarni és ha nem sikerül mindjárt akár dührohamok formájában is megjelenhet a zaklatottságod.

Az átlagosnál jóval érzékenyebben reagálhatsz a Téged ért hatásokra. Hajlamos lehetsz az önsajnálatra, de az aktuális hangulatingadozásodat nem kell túl komolyan vedd. Ne vonj le ezekből az érzésekből hosszú távú következtetéseket! Ha azonban önzetlenül és viszonzás vágya nélkül segítesz a „rászorulókon” akkor felébreszti benned az empátiát és az esetleges borús gondolataid enyhülését hozhatja.

A hónap mottója legyen, hogy: Rugalmas vagyok!

Legyen gyönyörű, tudatos Hónapod! 😊🙏