Ebben a hónapban önzetlenebb, toleránsabb, alkalmazkodóbb és segítőkészebb lehetsz, mint általában és jobban törekedhetsz a tökéletességre. Ezért, ha bármi tisztázandó dolgod van, érdemes mostanra időzítened!

Akkor érezheted magad jól, ha hasznára lehetsz a környezetednek, ha gondoskodhatsz valamiről. 

Ideális idő a döntések átgondolásához, de maga a döntés meghozatalához most sok időre lehet szükséged.

Hajlamos lehetsz az önbizalom hiányra. Egyszerűen természetesnek érzed azokat a tulajdonságaidat is, amire a barátaid azt mondják, hogy nem hétköznapi. Ha ezt veszed észre magadon, bátran kérj egy kis biztatást, támogatást a környezetedtől!

Fontos lehet, hogy felfigyeljenek Rád, éppen ezért kiváló hónap arra, hogy megcsillogtasd a benned rejlő egyediséget. Ehhez segítséget ad az is, hogy jobban kommunikálsz és a kapcsolatteremtő képességed is kiváló.

Alkalmas idő lehet, a vásárlásra. Ma kifinomultabb értékekkel rendelkezel ahhoz, hogy valami egyedi dologgal lepd meg szeretteidet, vagy magadat. A leghétköznapibb dolgokba is tudsz csempészni valamit, amitől, az különlegesebb lesz.

Ami most kizökkenthet az az, ha kétségbe vonnak, megkérdőjeleznek valamiben. Ilyenkor várd meg hogy lehiggadj addig ne mondj semmit, így sok kellemetlenségtől mentheted meg magad.

Kiváló időpont a családi rendezvényekhez, társasági eseményekhez, randevúhoz, a közösségi média használatához.

A hónap mottója legyen, hogy: Nem kell mindenben tökéletes legyek és nem függök mások véleményétől!

Legyen gyönyörű, tudatos Hónapod! 😊🙏