Ebben a hónapban jobban törekedhetsz a tökéletességre, mint máskor szoktál.Fontos lehet, hogy felfigyeljenek Rád, éppen ezért kiváló hónap arra, hogy megcsillogtasd a benned rejlő egyediséget. Ehhez segítséget ad az is, hogy jobban kommunikálsz és a kapcsolatteremtő képességed is kiváló lehet. Alkalmas idő lehet, a vásárlásra. Most kifinomultabb értékekkel rendelkezel ahhoz, hogy valami egyedi dologgal lepd meg szeretteidet, vagy magadat. A leghétköznapibb dolgokba is tudsz csempészni valamit, amitől az különlegesebb lesz. Ami most kizökkenthet az az, ha kétségbe vonnak, megkerdőjeleznek valamiben. Ilyenkor várd meg, hogy lehiggadj addig ne mondj semmit, így sok kellemetlenségtől mentheted meg magad.

Egy nyüzsgős jövős-menős fáradhatatlan energiát is kapsz ajándékba. Tervezd meg hogyan tudnád könnyebbé gördülékenyebbé tenni a dolgokat magad körül, de arra figyelj, hogy ne ragadj le minden kicsi részleten! Nem tudsz most csak úgy semmit tenni, így tervezz egy aktív hónapot, mint fizikai, mint szellemi értelemben. Nagyon nagy ambíciót adhat a dolgok eléréséhez, így most kimondottan nem jól tűröd, ha valaki akadályoz ezek elérésében. Könnyebben dönthetsz bármiben, amiben eddig inkább az érzelmeid befolyásoltak! Tehát ha érzelemmentesebb döntésre van szükséged használd ki az alkalmat! Ha eluralkodnának rajtad az energiák és haragot dühöt veszel észre magadon mielőtt bármit tennél,szólnál ülj le egy percre és figyeld a légzésed!

Egész hónapban támogatottak a családi rendezvények, társasági események, randevúk, valamint a közösségi média használata.

Valamilyen új dolog érkezhet az életedbe, mely olyan helyzetet teremt, amiben felismered, hogy az életed egy másik területén régóta nem abba az irányba mennek a dolgok, ahogyan te szeretnéd. A felismerést a változás / változtatás igényének felszínre bukkanása követi, mely szép lassan teret enged egy új és sokkal magabiztosabb személyiség megszületésének.

Amire figyelned érdemez az az, ha ürességet tapasztalsz életed bármely területén, azzal tudod gyógyítani, ha valami rajtad túlmutató, magasabb rendű eszmét szolgáló elfoglaltságot találsz,mellyel mások jólétét, és a világ felemelkedését is szolgálod. 

A havi mottóid legyenek a következők: Nem kell mindenben tökéletes legyek! Ura vagyok a pillanatnak!

Legyen gyönyörű, tudatos Hónapod! 😊🙏